srijeda, 5. studenoga 2014.

O meni

Volim gledati Doctor Who, najbolja boja mi je plava, najbolji film pa skoro svi koji su znanstveno fantastični i komedije, najbolji broj 5, najbolje jelo pizza. Mrzim matematiku, tehnički i fiziku ali, volim engleski, glazbeni i likovni.

Bono Vox

Bono Vox rođen je 10. svibnja 1960. godine kao Paul David Hewson. Irski je pijevač, aktivist, glavni pjevač irske grupe U2. Dok je imao svega 14 godina, umirla mu je majka, što je mnogima utjecalo na njegov kasniji život. Išao je u Srednju školu Mount Temple u Clontrafu. Bono je svoj nadimak dobio po dućanu "Bonavox" sa slušnim aparatima u ulici Talbot u Dublinu. Kasnije je zajedno s Dave om Evansom, Adamom Claytonom i Dickom Evansom osnovao bend "Feedback" koji će su poslije nazvali zvati U2. Bono i njegova grupa U2 postigli su i postali svojevrsna institucija, koja je svojim pjesmama srušila sve moguće rekorde od studijskih albuma, treba reči: "Under A Blood Red Sky", "Achtung Baby", "Zooropa", "How to Dismantle An Atomic Bomb". Od kompilacija tu je "Wild Awake in America", "The Best of 1980-1990".

Knjižničar


Flynn Carsen ima puno diploma i nije znao kamo da se zaposli. Jedne noći mu je došlo pismo da je iz knjižnice da je on odabran. Dobio je posao Knjižničara. Ubrzo otkrije da taj posao nije jednostavan kako se na prvi pogled činio.Zapravo je postao čuvar najvećeg svjetskog blaga koji je skriven u tajnim hodnicima Knjižnice.



Film mi je super zato što u svakom dijelu ima pustolovina.


Moj hobi

Prvi put kada se na HRT-u 2 prikazala serija Doctor Who počeo sam gledati sve do kraja i to mi je postao hobi. Prestao sam gledati kad su ju prestali emitirati. Kad je došla nova sezona 2014. tražio sam stranicu da mogu gledati novu sezonu i našao sam. To je moj hobi.